Kinderfeestje

Geef je een kinderfeestje? Vraag Lukas op bezoek!

Het is heel leuk als je naar het theater komt om Lukas te zien spelen. En weet je wat heel speciaal is? Als Lukas naar jou komt! Op je feestje, voor jou en je vriendjes. dat is nu mogelijk. Lukas op bezoek. Voor dreumes, peuter en kleuter. Kinderen tussen 1 en 5 jaar.

Samen spelen, dansen en zingen. Lukas komt op bezoek en maakt er een feestje van. Hij is een vrolijkerd, een komiek, een speelmaatje. Hij is wel een tikje eigenaardig en vaak lijkt er iets mis te gaan. Dat kan tot grappige situaties leiden!

Lukas is het alter-ego van Efrem Stein. Neem contact op voor jouw wensen. Dan maken we er iets unieks van. Speciaal op maat.

Een bezoek duurt 30 minuten. Dat is een goede spanningsboog.

     

 

Reacties:

“Efrem heeft het kinderfeestje van onze 5-jarige dochter zo ontzettend leuk gemaakt! Hij deed een act op rolschaatsen en het was hilarisch! Efrem gaat heel goed in op de kinderen, laat zich niet van de wijs brengen, pikt ook precies op wat de kids wel en niet leuk vinden!!! Ik zou het iedereen aanbevelen!”

“We booked Efrem for the entertainment for my grandchildren’s 4th birthday party and were really happy with the performance. He kept the children really engrossed and giggling throughout!”

 

 

 

 

Reacties gesloten