Lukas op bezoek, 2-4 jaar

Lukas brengt theatrale bezoekjes op de groep, die interactief, grappig en persoonlijk zijn.

Leeftijd: 2-4 jaar.
Genre: Interactief meespeeltheater.
Duur: 20 of 30 minuten.
Locatie: Voorschool, bezoek op de groep. Bibliotheek, theater, buurthuis, bij mensen thuis.
Aantal kinderen: Bezoek op de groep, 1 groep.
Thema: Mogelijk, op aanvraag. Zoals feest, circus, de seizoenen, Sinterklaas of Kerstmis.
Kosten: Neem contact op. Korting bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag.

Hallo, Lukas komt op bezoek
Nieuwsgierig kijkt Lukas in het rond. Hij is een tikje eigenaardig. Dat wat gewoon is, bekijkt Lukas op zijn eigen manier. Lukas is nooit gestopt met spelen in zijn leven en al snel spelen en dansen de kinderen met hem mee. De kracht van Lukas ligt in het verbinden met de kinderen. Hij kijkt wat er gebeurt in de groep en speelt daar op in, om samen tot een unieke creatieve beleving te komen.

Een geluidje, een stapje. Al het kleine heeft een grote waarde. Lukas maakt van iets eenvoudigs, iets bijzonders. Zintuiglijk en sensitief. Rust en ‘in het moment zijn’ is heel belangrijk. Een bezoek kent daarom geen vaste vorm. Het is elke keer weer anders. Want kleine kindjes zijn nooit hetzelfde. En de spanningsboog is kort. Lukas gaat hier handig mee om. Zijn aandacht verdeeld zich over de kinderen.

Reacties
Collega’s waren enorm enthousiast. Door Lukas te zien spelen met de kinderen, zagen ze weer even hoe mooi het is om met kinderen te werken en ze te zien genieten.” – leerkracht basisschool De Loofhut.

Enthousiaste, vriendelijke jongeman die erg goed inspeelt op het niveau en de behoeften van de kinderen.” – leerkracht basisschool Olivijn.

Reacties gesloten