Lukas op speciaal bezoek

Lukas brengt theatrale bezoekjes op de groep, die interactief, grappig en persoonlijk zijn.

   

Leeftijd: Alle leeftijden.
Genre: Interactief theater, meespelen. Humor.
Duur: 30 minuten. Langer mogelijk.
Locatie: Speciaal basisonderwijs, zorginstelling, woning. Evenement, buurthuis.
Thema: Op aanvraag. Zoals feest, circus, de seizoenen, Sinterklaas of Kerstmis.
Kosten: Neem contact op. Korting bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag.

Hallo, Lukas komt op bezoek
Nieuwsgierig kijkt Lukas in het rond. Hij is een tikje eigenaardig. Dat wat gewoon is, bekijkt Lukas op zijn eigen manier. Lukas is nooit gestopt met spelen in zijn leven en al snel speelt iedereen met hem mee. De kracht van Lukas ligt in het verbinden met mensen. Hij kijkt wat er gebeurt in de groep en speelt daar op in, om samen tot een unieke creatieve beleving te komen.

Prachtige doelgroep
Lukas is Efrem Stein. “Ik kijk naar iemands kracht en eigenheid. Met humor en de juiste aandacht ontstaan de mooiste ontmoetingen. Dat contact is niet beperkt, maar bijzonder en prachtig”

Efrem heeft naast een diploma als acteur ook een diploma in de zorg en welzijn. Hij is sinds 2008 theatermaker bij atelier De Witte Olifant in Almere (Philadelphia Zorg). En misschien ken je Efrem van Clownsduo Josie & Lukas. Ontstaan in het RTL 4 tv-programma SynDROOM van Johnny De Mol.

Reacties
Collega’s waren enorm enthousiast. Door Lukas te zien spelen met de kinderen, zagen ze weer even, hoe mooi het is om met kinderen te werken en ze te zien genieten.” – leerkracht basisschool De Loofhut

Enthousiaste, vriendelijke jongeman die erg goed inspeelt op het niveau en de behoeften van de kinderen.” – leerkracht basisschool Olivijn.

Reacties gesloten