Lukas op bezoek, speciaal onderwijs

Een interactieve voorstelling en workshop ineen.

      

Discipline: theater, dans en muziek
Duur: 30 minuten.
Locatie: In school, op de groepen.
Prijs: Neem contact op.
Aanbod:

Lukas op bezoek
Vol overgave geeft Lukas een workshop spel en muziek. Hij is wel een tikje eigenaardig en vaak lijkt er iets mis te gaan. Dat kan tot grappige situaties leiden!

Lukas leest voor
Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019, met als thema Reis mee!

Lukas en de feestdagen
Hoor wie klopt daar kinderen? Zie ginds komt Lukas. Vol verwachting klopt zijn hart. Speciaal voor Sinterklaas en Kerstmis brengt Lukas een zak vol grapjes mee. En strooit dan wat fantasie in een of andere hoek.

Beschrijving
Vol overgave komt Lukas op bezoek in de klas. Hij is wel een tikje eigenaardig en vaak lijkt er iets mis te gaan. Dat kan tot grappige situaties leiden!
Lukas daagt de kinderen op een speelse wijze uit om zich los te maken van hun denken en de fantasie de vrije loop te laten gaan. Al snel spelen en zingen de kinderen met Lukas mee.
De kracht van Lukas ligt in het verbinden met de kinderen. Hij observeert wat er gebeurt in de groep en speelt daar op in. Lukas is het alter ego van theatermaker Efrem Stein.

Leerdoel
De leerlingen leren beelden, muziek, taal, spel en beweging te gebruiken om er gevoelens en ervaringen mee uit te drukken en om er mee te communiceren. Het niveau wordt aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de leerlingen.

– Kennismaking met kunst, cultuur en esthetiek.
– Het stimuleren van een creatieve, onderzoekende houding.
– De vorming van een eigen identiteit.
– Spelplezier. Positieve sfeer in de groep.

Speciaal onderwijs
Efrem heeft naast een diploma als acteur ook een diploma als persoonlijk begeleider. En misschien ken je hem van Clownsduo Josie & Lukas. Ontstaan in het RTL 4 tv-programma SynDROOM van Johnny De Mol.

Reactie school
Enthousiaste, vriendelijke jongeman die erg goed inspeelt op het niveau en de behoeften van de kinderen.

 

 

 

Reacties gesloten