Lukas op bezoek, 4-7 jaar

Lukas brengt theatrale bezoekjes in de klas, die interactief, grappig en persoonlijk zijn.

     

Leeftijd: 4-6 jaar.
Genre: Interactief theater, meespelen. Humor.
Duur: 30 minuten.
Locatie: Basisschool, bezoek in de klas. Bibliotheek, theater, buurthuis, bij mensen thuis.
Aantal kinderen: Klassenbezoek, 1 groep.
Thema: Op aanvraag. Zoals feest, circus, de seizoenen, Sinterklaas of Kerstmis.
Kosten: Neem contact op. Korting bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag.

Hallo, Lukas komt op bezoek
Nieuwsgierig kijkt Lukas de klas in. Hij is een tikje eigenaardig. Dat wat gewoon is, bekijkt Lukas op zijn eigen manier. Lukas is nooit gestopt met spelen in zijn leven en al snel spelen en dansen de kinderen met hem mee. De kracht van Lukas ligt in het verbinden met de kinderen. Hij kijkt wat er gebeurt in de groep en speelt daar op in, om samen tot een unieke creatieve beleving te komen. Het is belangrijk dat kinderen vertrouwen op hun eigen creativiteit, deze aanboren en er iets mee doen. Lukas daagt ze hierin op een speelse wijze uit. Als leerkracht weet je dat kinderen onvoorspelbaar zijn en je les totaal anders kan uitpakken dan je bedacht had. Lukas neemt dit als uitgangspunt en een bezoek kent daarom geen vaste vorm.

Reacties
Collega’s waren enorm enthousiast. Door Lukas te zien spelen met de kinderen, zagen ze weer even, hoe mooi het is om met kinderen te werken en ze te zien genieten.” – leerkracht basisschool De Loofhut.

Enthousiaste, vriendelijke jongeman die erg goed inspeelt op het niveau en de behoeften van de kinderen.” – leerkracht basisschool Olivijn.

Reacties gesloten