voorstellingen

HET HUIDIGE AANBOD

PAKKEPAPIER (dreumes, peuter, jonge kleuter)
WIRREWAR (peuter & kleuter)
DISCODIP (peuter & kleuter)

Boekingen via impresariaat Buro Bannink.
Informatie Efrem Stein

DIVERSE SPEELLOCATIES
Met een eenvoudig decor en lichtplan zijn de voorstellingen naast het theater, bijna overal te spelen; in de foyer, op school en kinderdagverblijf, festival, buurthuis of bibliotheek.

THEATER VOOR DE ALLERKLEINSTEN
Efrem Stein maakt solovoorstellingen voor dreumesen, peuters en kleuters. Vanuit beweging, met weinig woorden en met veel humor, betrekt hij de kinderen op een actieve manier in zijn verhaal.

THEATER VOOR IEDER KIND
Efrem heeft veel ervaring in het werken met diverse doelgroepen. Vanwege de fysieke, beeldende speelstijl, interactie en gebruik van weinig taal, zijn de voorstellingen zeer geschikt voor kinderen:
– met een verstandelijke beperking
– die slechthorend of doof zijn
– met een taalachterstand
die geen (of te weinig) Nederlands beheersen.

‘Beste Efrem, op 6 november heb ik met mijn zoon van 5 jouw voorstelling bij De Buurvrouw bezocht. Ik wil je graag laten weten dat we een hele fijne ochtend hebben gehad. Mijn zoon heeft een verstandelijke beperking en eerdere voorstellingen zijn op een fiasco uitgelopen. Het was de eerste keer dat ik zag dat het aankwam bij hem en dat hij het leuk vond. Ik heb met tranen zitten kijken. Nogmaals dank en groet, J’ – Bezoeker Pakkepapier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties gesloten